pühapäev, 26. september 2010

Kolmas koolinädal

Kolmandat täispikka koolinädalat alustasime sügisnäituse "Mine õue!" avamisega. Sügiskompositsioonid rõõmustasid meid koolimaja A ja B korpuses, nii ka meie klassiukse taga võis näha põnevaid mõtteleide sügisandidega. Kirjutasime kompositsioonide kohta ka sügismõtisklusi, mis praegu kodus viimistlemisel. Varsti saate neid ka blogist lugeda. Aitäh kõikidele sügisskulptoritele!
Kolmapäeval saabusid meie väledamad jooksurajal tagasi kuldmedaliga Haabersti koolide vaheliselt ümber tiigi jooksult. Ja medalid said kaela Katariina, Gete, Lisann, Mai, Oskar, Fredy, Paul, Robert. Hip-hip hurraa!
Neljapäeval oli sünnipäev sügispoisil Gunnaril. Kingitusega sünnipäevalast ja talle ühiselt kirjutataud luuletust saame peagi ka blogis näha, kui kingitused lõpuni meisterdame, neid vaja veel veidi maalida. Pikk pai ja õnnesoovid lendavad teele siiski, armas Gunnar! Nüüd on kõik 10-aastased.
Reedel, imekaunil sügispäeval, sõitsime Kakerdaja rappa. Matkasime 10 km, saime õpetaja Silja abiga teada uut ja põnevat loodusest. Meie seas oli agaraid seenelisi, kannatlikke rabasügavuse mõõtjaid, järjekindlaid küsimuste esitajaid, kiireid ja täpseid loodusmärkide leidjaid, särasilmseid fotograafe ja muidu lõbusaid matkaselle. Oli igati vahva päev mõnusa seltskonnaga!