neljapäev, 27. august 2009

Pauli suvi

Tere kolmas põhh!

Tahan samuti jagada oma suvemälestusi teiega.

Linnake nimega Eze ülaltpoolt
Enamik aega veetsin Hispaanias, mille tegi sel aastal eriliseks, et Johanna oma ema ja isaga käisid ka meil külas, millest ka Johanna saatis oma pildid juba vaatamiseks. Oli päris lõbus!
Sauruste seltsis
Koos emme issiga käisime Tivolis, kus oli kõik nagu ikka Tivolis, aga seal oli hästi põnev Dinosauruste maa, kus kõik eelajaloolised peletised olid oma elusuuruses näha.

Koopasse mahtus kontserdisaal ja ruumi jäi ülegi
Hästi põnevad olid Nerja koopad, mis on Euroopa kõige suuremad koopad, see oli nagu kõndimine kusagil muinasjutumaal. Maast kõrgusid üles ja laest rippusid alla miljonite aastate jooksul moodustunud kivistised, mis olid väga põnevalt valgustatud. Umbes 40 minutiga saime ringkäigu tehtud mööda põnevaid kooparadasid, aga ligi kolm korda suurem ala oli see, kuhu külastajaid ei lastud.
Indiaanlaste ansambel
Seal lähedal oli ka Nerja linn, kus jäi meelde päris ehtsate indiaanlastega kohtumine, kes mängisid tänaval oma rahvusmuusikat.
Nii vahva oli kopterisõit
Enne kojusõitu käisime Monacos ära, seesama Monaco, kus oli “ Prinsesside” saade. Päriselus oli see linnriik samuti täpselt sama ilus ja puhas nagu telekast vaadates. Kuigi printsesse me ei näinud, see eest aga sõitsime autoga F1 raja läbi, millel sõidetakse Monaco vormelietappi. Aga kõige põnevam oli helikopterisõit, sain istuda piloodi kõrval ja oli tunne, et nagu ise juhiksin. Klõpsutasin hullult pilte, sest taevast paistavad kõik asjad hoopis teistmoodi. Üks pilt jäi küll tegemata, aga sellest on kõige rohkem kahju…see oli see, kuidas me helikopterist välja läksime ja issi tahtis minust pilti teha ja tal vajusid püksid alla :) see oli jube naljakas.

Külas suurel vennal Indrekul
Eestisse jõudes käisin oma suurel vennal Indrekul külas, kes asus kevadel teenima Kuperjanovi pataljonis. Kuna ta on kõva spordipoiss, siis saab ta hästi hakkama sõjaväes. Viimati olid nad olnud nädal aega metsas, magasid vihma käes metsas ja pea külge olid põõsad seotud ja näod olid ära maalitud, et vaenlane neid üles ei leiaks. Kohtumiseni kolmas põhh!