esmaspäev, 12. september 2011

Esimene koolinädal

Esmaspäev: Tüdrukutel oli esimene kokandustund sellel aastal (yeyyyy,) saime teada, et teeme salatit, poistel oli esimene puutöö. (Me tõsiselt ei tea, mida nad teevad/tegid). Gete õpetas mängima uut mängu varvas (varvas, varvas, varvas,) mida kõik vahetundides mängivad! :) Matemaatikas tuli uus õpetaja Airi :)

Mina, Iris ja Gete nägime kooliõues kahte mutipoega, üks poeg puges kohe urgu, aga teine siblis edasi ja kaevas endale kahe sekundiga uru. :O

Teisipäev: Meil oli esimene kunstitund sellel aastal. Pidime kirjutama soovi suurelt ja ägedalt ja pärast ägedalt ära värvima. Loodan, et kõigile meeldis see ülesanne :)

Uus tund oli ka ajalugu, kus uurisime, mis asi on ajalugu, arhiiv. Pärastpoole pidime rühmades paigutama erinevad asjad erinevate kategooriate alla (suulised ajalooallikad, esemad, kirjalikud ajalooallikad). B - keeles ei tulnud uusi õpetajaid peale saksa keele õpetaja. Kuna me ise pole saksa keeles, ei tea, milline ta on, aga loodame, et väga tore :)

Kolmapäev: Loodusõpetuses uurisime vett! Oli väga huvitav (vähemalt minu
jaoks). Ikka ja jälle mängisime vahetunnis varvast ja kõikidel oli väga lõbus :) Matas oli tunnikontroll, mis kõigil läks väga hästi (või siis pooltel…)

Neljapäev: Toimus meie selle aasta esimene ujumis tund (yeyyyyy,
yeyyyyyyy), pidime mõtlema oma stiili ja pärast rühmas valima ühe ja seda
esitama. Lõpuks ütles Kaja meile ka stiili. Üks naljakamatest oli Oskari
oma. Matas saime kätte oma tunnikontrollid ja kõik olid õnnelikud/ kurvad oma
heade hinnete üle.

Reede: KEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (poisid ja tüdrukud on kahjuks/õnneks eraldi), tüdrukud mängisid tunnis jalkat ja Kata lõi oma (imeliku) värava (ta lõi otse keskväljakult väravasse), isegi mina lõin värava! :) :) :) :) :) :)
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Kahjuks ei tea, mis poistel tunnis juhtus (midaiganes nad siis ka seal siis tegid.

Laupäev: GETE SÜNNIPÄEVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV! :) :) :) :) :) :) :) Ta pidas seda minigolfis ja see oli väääga tore, lõbus jne, kuna kõik mängisid minigolfi :)

Pühapäev: Kirjutasime seda juttu kell 8.23 ja vaatasime täiskuud :)

Lily ja Gete