esmaspäev, 26. september 2011

Kolmas koolinädal

Esmaspäeval jällegi kokandus, seal tegime vaeseid rüütleid, need olid väga head, kõik mugisid nii palju, kui jaksasid ;) Poistest ei tea me midagi, peale selle, et seal toimus väike tammetõrusõda .

Teisipäev: Alustasime kunstitunniga, kus pidime joonistama plakati, mis kujutaks RAHU. Igal ühel omad ideed ja hakkasimegi tegema. Edasi läks päev ajalooga, kus meid jagati rühmadeks ning rühmades pidime tegema ühe muistse sugukonna päeva, kõikidel olid head näidendid :)

Kolmapäeval olid jälle tunnid, b - keel, inka, esta jne. See päev tundus kuidagi kiirelt mööduvat.

Neljapäeval ujusime ja siis läks osa meist jooksuvõistlusele 5.klasse esindama. Täitsa hästi läks, oleme 3.koha väärilised :) Õigemini me "otsustasime" jääda kolmandaks :D

Reedet alustasime kekaga, kus poisid mängisid jalkat ja tüdrukud harjutasid frisbit, kõik me sattusime sellest kohe hasarti ja üks tund läkski selle peale :) Siis mängisid poisid pesapalli ja tüdrukud tegid vastupidavustesti - 15 minutit rahulikku jooksu. Seejärel paar tundi vahepeal ning siis saabuski viimane tund sellel nädalal - MATEMAAAAATIKA. Kõik said uuesti kätte oma peastarvutamise lehed ning kellelgi õnnestus Kata oma ära kaotada, mille tulemuseks oli see, et kõik otsisid seda lehte mööda klassi taga.Ning siis oligi kõik, nüüd puhkamaaaaaaaaaa :D

Laupäev: Hulluks magamine, puhkamine ja lõbutsemine.

Pühapäev: Pool päeva lõbutseme Viikingite külas, pidades mõõgavõitlust ja siis suundus igaüks oma koju vaikset pühapäeva õhtut veetma.

Tiia ja Nell