esmaspäev, 19. september 2011

Teine koolinädal

Esmaspäev : Oli juba teine kodunduse tund ja valmistasime salateid, kaks rühma valmistasid samu hapukoore salateid, nii et tekkis väike võistlusmoment- kumb salat maitseb paremini? Muusikas harjutasime plokk-flööti, noodid olid veidi meelest läinud...
Teisipäev : Kunstis joonistasime plakati jaoks RAM koolijütsi. Täitsa toredad tulid. Ajaloos vaatasime slaidishowd ja tegime rühmades oma kooli sündmuste ajatelje.
Kolmapäev : Matemaatikas oli meil päris esimene kontrolltöö! See läks kõigil väga hästi. Looduses tegime tööd pipetiga, väga huvitav oli.
Neljapäev: Meil oli teine ujumistund ja inglise keele õpetaja Aet oli haige. Muusikas mängisime plokk-flööti ja paljudel oli flööt kodus (AI-AI-AI!:D)
Reede: Kehalises kasvatuses olid kõik juba nädalavahetuse mõtetega. Looduses uurisime jälle vee omadusi, seekord ka pindpinevust. Ja oligi käes viimased 5 minutit matemaatikat. 5, 4, 3, 2,1! Nädalavahetus võib alata. Minu jaoks tähendas see aga kiiresti koju ruttamist, et viimased asjad veel reisi jaoks ära pakkida. Kell 17:30 väljus Nõmme loodusmaja eest buss suunaga Võrtsjärve poole Palupõhja looduskooli. Bussis oli kokku 18 inimest koos õpetajatega ja 6 koera. Kell kolmveerand kaheksa jõuti kohale, päris pime oli juba. Asjad pakiti lahti, räägiti paar sõna ja Palupõhja nädalavahetuse laager võiski alata.
Laupäev: Kui koerakasvatajad juba ärkama hakkasid tuli päevavalgele esmene üllatus: Astridi koer Sofi oli ära söönud Raasu kahe päeva toidu. Kella üheteist paiku mindi väiksele retkele metsa ja Emajõe äärde. Õhtupoole käidi vaatamas küla vanimat elanikuga maja ja kalureid, kes Emajõe äärde olid kogenenud. Õhtul mängiti veel KENTI ja istuti lõkke ääres.
Pühapäev: Äratus oli juba kell kaheksa, et kiiresti süüa ja siis raba poole pöörduda. Kõigepealt tuli läbida 3 km kruusateed ja siis alles sai suunduda 5 km rabarajale. Koertel oli huvitav ja inimestel samuti. Raba teises otsas ootas meid buss. Kui me olime tagasi looduskooli jõudnud, pakkisime asju ja sõime kõhud täis. Ja siis võiski suunduda Tallinna poole.

Mõnus nädalavahetus oli!:)
Johanna & Iris

Flint ja Rio
Coco, Neti, Flint ja Sofi Flint ja Rio Piltide autorid Astrid Mai Barsegjan ja Kadi Andoja