teisipäev, 26. aprill 2011
























Hülged
Hülged on paksuvõitu. Hetkel puhastatakse nende basseini. Aga nemad on ikka seal sees. Hülged päevitavad kõrvuti. Neid on seal neli. Nad hammustavad ja puksivad üksteist, kui nad mängivad. Nad libistavad ennast üle basseini, kuna puhastajad pesevad seinasid veega. Tahaks olla nendega seal. Neil tundub lahe olevat.

Jääkaru ja jääkaru poeg
Jääkaru ja tema poega ma pildistada ei jõudnud. Aga nägin, kuidas suur jääkaru kõndis paaniliselt mööda puuri ringi. Nagu oleks tal mure südamel. Väike jääkaru oli veel armsam. Kuid temagi käis mööda puuri ringi. Nad olid ilusad valged.

Elevant Carl
Tema oli minu üks lemmikutest. Sealt, kus elevandid õue saavad, olid uksed ikka nii suured, kuna elevandid ise ka sellised. Carl oli halli värvi. Ta sõi rohtu. Ja vahepeal vaatas, mida inimesed seal aia taga teevad.
Me Lisanniga hüüdsime teda, kuid tema ei vaadanud isegi meid. Lisann arvas, et elevant on kurt, kuid tegelikult ta lihtsalt ei kuulnud mind.

Pardid
Pardid äratasid minus kõige rohkem tähelepanu. Nad rääkisid UuuuuuUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUuuuuuuu. See oli naljakas!

Habekakk
Habet väga näha ei olnud, kuid muidu lahe tüüp!

Katariina

Neitsikurg näeb välja küll kui neitsi- pikal kaelal ilusad valged suled, aga häält teevad nad nagu pesulauapillid- krrrr ja krrrrrrrrr.
Valge kurg on piiksuva häälega nagu hiir.
Tagakaspia uriaalil on paksud keerdus sarved ning nad on väga rahulikud.
Valgekõht faasan on nagu Johanna kass- paks ja näub.
Emased kaamelid põõnavad, aga üks isane on kui kivikuju ja valvab neid hoolega. Isasel on ainult üks küür. Kõigil kaamelitel on suu ammuli, nagu hakkaks musitama.
Tee ääres märkasime nelja parti -kaks isast võitlesid omavahel emase pärast ja kaks paaritusid. Lõpuks läks paaritunud isane ära, aga teised hakkasid emast taga ajama.See oli päris naljakas!
Ühest elevandist ma ei saanud aru. Ta tõstis suure puupalgi püsti ning lükkas selle jälle pikali ja nii kaks korda järjest.
Tiiger on hirmutavalt suur ja tal on väga pikk keel. Tiiger on harjunud inimestega ja ei tee kisast väljagi.
Amuuri leopard peesitab päikese käes nagu enamus kiskjaid.
Jääkaru otsb rahutuna väljapääsu. Ta on nii hiiglaslik, et temaga küll looduses kokku sattuda ei tahaks.
Hülgebasseinis on vesi ära lastud ja inimesed puhastavad seda. Hülged aga keerutavad end basseinipõhjas.
Kodukitsede pojad on väga armsad ja neil on peast suuremad lontis kõrvad. Valgel kodukitsel on pikk habe.
Ilves tundub väga kaval ja tal on pilus silmad nagu hiinlasel.
Kõrvukrätsil on üks silm lahti teine kinni. Pea keerleb tal nagu kruvi otsas.
Lumekakul on valge karvane nägu ja suured mustad silmad. Ta näeb väga hirmutav välja.
Habekakul on silmad väga lähestikku ja asetsevad sügaval pea sees.
Anna- Mai

Kreeta habekits oli alguses majas, lõpuks tuli välja ja läks tagasi. Metssiga magas väljas, otse maja taga varjus. Mangabeid lõpetavad alles lõunat ja lutsivad oma näppu. Lõvi poseerib ja poseerib ja poseerib ning jõllitab teisi. Hülge puuri puhastatakse. Nad ise on seina ääres niimoodi, et neid pole näha. Üks hüljes hakkas teisi hammustama. Kaks makaaki kraaklevad. Üks neist otsib kirpe. Ta magab ja hammustab. Kaks tüüpi tegid plaksu.
Johann