esmaspäev, 25. mai 2009

Tunnustusõhtu

Täna õhtul kogunesid meie kooli aulas mõned lapsed oma peredega, kes sel õppeaastal igati tublisti toimetanud. Eks jah ole neid ju veel ja veel, sel aastal sidusid oma nimega lindid tubliduse puule meie klassist Johanna, Mai ja Johann. Eelmisel aastal oli seda rõõm teha Noral, Irisel ja Georgil. Tublid ja vahvad olete aga kindlasti kõik. Ausõna! Johanna, Sa märkad kaaslasi ja hoolid neist. Tunnis tegutsed täie hooga. Jagad meiega alati oma mõtteid. Kohusetunne on Sul võimsalt arenenud. Õppimises saavutad suurepäraseid tulemusi. Ja kui me müttame lavalaudadel, oled Sina 150% olemas. Sinuga on lust koos tegutseda!

Mai, Sina oled osavalt ühendanud sportimise ja õppimise. Mõlemad vigurid õnnestuvad Sul suurepäraselt. Oleme rõõmsad koos Sinuga, kui saavutad häid tulemusi uisutamisareenil, ja imetleme Sinu tulemusi õppimises. Tegutsed entusiastlikult, sära silmis, tunnis, spordis ja lavalaudadel!

Johann, Sa oled arukas sell. Mõtled kaasa ja mõistad analüüsida uusi teadmisi. Oskad kuulata ja õigel ajal sõna sekka öelda suhetemaailmas. Jõuad edukalt taguda palli jalkaväljakul. Rahuliku toimetamise ja suure teadmistepagasiga oled meile eeskujuks.